Over JaMeBa

JaMeBa Zonnepanelen is ontstaan uit de gedachte dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om zonnepanelen op zijn dak te krijgen. Bij ons kunt u dan ook kiezen of u de panelen zelf legt, of dat u dit laat verzorgen. Hetzij door ons, dan wel door een ander bedrijf.

JaMeBa is opgericht door ondernemers Jacob Meun en Meindert Bakker. Vanuit de vestiging in Urk worden zonnepanelen inmiddels door heel Nederland bezorgt en geïnstalleerd. Zoals het vaak begint met een onderneming, is de zaak oorspronkelijk hobbymatig ontstaan. Vele panelen later is er van een hobby misschien geen sprake meer, maar de passie is nooit verloren gegaan. 

Wij houden de kosten laag zodat we u de scherpste prijs kunnen garanderen! We hebben dan ook geen grote loodsen voor opslag of veel personeel op de loonlijst. Ons familiebedrijf zet zich met hart en ziel in om u van het beste aanbod te kunnen voorzien tegen de scherpste prijs. Dit is goed voor uw portemonnee én dragen we allemaal ons steentje bij aan een beter milieu!

Met vriendelijke groeten,

Jacob en Meindert

ONZE DIENSTEN

Advies

Vrijblijvend advies op maat voor uw persoonlijke situatie

Installatie

Snelle en vakkundig installatie vezorgd door gediplomeerd personeel.

Onderhoud

Uw zonnepanelen leveren het beste rendement als ze in topconditie zijn

0626543246

info@jamebazonnepanelen.nl

Bereikbaar op werkdagen van 9:00 - 18:00

Bericht achterlaten